Beschermhoes Coolpack 13 x 30 cm 1 st.

Beschermhoes Coolpack 13 x 30 cm 1 st.

BC.10.0100
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 0,44
Inclusief BTW
€ 0,36 excl. BTW

De Beschermhoes Coolpack is een beschermhoes die u kunt gebruiken om uw coolpack te beschermen. U doet de Beschermhoes om de coolpack zodat u de coolpack op uw huid kan leggen zonder er een dunne doek tussen te hoeven leggen.

 

Coolpack hoes kopen? Ontdek de beschermhoes voor een coolpack en waarom je deze nodig hebt!

Ben je op zoek naar een beschermhoes voor je coolpack? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In deze tekst ontdek je alles over de beschermhoes voor een coolpack, waarom je deze nodig hebt en of de hoes beschermt tegen huidverbranding. Bescherm jezelf en je dierbaren tegen onnodige ongemakken en kies voor een coolpack hoes.

Wat is een beschermhoes voor een coolpack?

Een beschermhoes voor een coolpack is een handige hoes die speciaal is ontworpen om je coolpack veilig te gebruiken. Coolpacks zijn ideaal om te gebruiken bij bijvoorbeeld blessures, verstuikingen, spierpijn of hoofdpijn. De beschermhoes zorgt ervoor dat het koude oppervlak van het coolpack niet direct in contact komt met de huid, waardoor je huidverbranding kunt voorkomen. Bovendien biedt de hoes extra comfort en zorgt het voor een gelijkmatige verspreiding van de kou, waardoor de behandeling effectiever wordt.

Waarom heb ik een coolpack beschermhoes nodig?

Een coolpack beschermhoes is essentieel om jezelf of anderen te beschermen tegen mogelijke huidverbranding tijdens het gebruik van een coolpack. Wanneer je een coolpack rechtstreeks op de huid plaatst, kan dit leiden tot bevriezing of huidirritatie. Met de beschermhoes voorkom je deze ongemakken en kun je veilig gebruikmaken van het coolpack voor verlichting van pijn en zwellingen. Bovendien verlengt de hoes ook de levensduur van het coolpack, waardoor je er langer plezier van zult hebben.

Beschermt de beschermhoes van een coolpack tegen huidverbranding?

Ja, een beschermhoes voor een coolpack biedt een uitstekende bescherming tegen huidverbranding. De hoes vormt een barrière tussen het koude oppervlak van het coolpack en de huid, waardoor direct contact wordt vermeden. Hierdoor kun je de coolpack veilig gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bevriezing of huidirritatie. Let er wel op dat je de coolpack niet te lang op dezelfde plek houdt en altijd een doek tussen de hoes en de huid plaatst voor extra bescherming.

Maak gebruik van de handige beschermhoes voor je coolpack en verzeker jezelf van een veilige en effectieve behandeling bij pijn of blessures. Met onze coolpack hoes kun je zorgeloos genieten van verkoeling en verlichting zonder je druk te maken over huidverbranding. Bestel vandaag nog je coolpack hoes en ervaar het verschil!

Specificaties

  • Afmeting: 13 x 30 cm 
  • Geschikt te gebruiken bij een coolpack & hotpack
  • Materiaal: Non-Woven
Kleur
Wit
Materiaal
Non-Woven
Fabrikant
Ratiomed
van Heek Medical
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks
Coolpack Gebruik
Meermalig

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: