Balsem Toco Cholin 35ml

Balsem Toco Cholin 35ml

350.640044
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 7,21
Inclusief BTW
€ 5,96 excl. BTW

 

Balsem Toco Cholin kopen? Verzorg en voed uw huid met Balsem Toco Cholin

Op zoek naar een verzorgende balsem voor uw huid? Balsem Toco Cholin is de perfecte keuze. Met deze speciale formule kunt u uw huid voeden, hydrateren en beschermen. Bij Balsem Toco Cholin begrijpen we dat uw huid belangrijk is, en daarom hebben we deze balsem ontwikkeld om uw huid de beste verzorging te bieden.

Waarom Balsem Toco Cholin gebruiken?

Balsem Toco Cholin biedt verschillende voordelen voor uw huidverzorging. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor Balsem Toco Cholin:

  • Intensieve voeding: Balsem Toco Cholin is verrijkt met vitamine E, tocoferol en choline, die de huid intensief voeden en hydrateren.
  • Bescherming tegen uitdroging: De balsem vormt een beschermende laag op de huid, waardoor vochtverlies wordt verminderd en de huid gehydrateerd blijft.
  • Verzacht en verzorgt: Balsem Toco Cholin verzacht de huid en helpt bij het behouden van een gezonde en stralende uitstraling.
  • Geschikt voor alle huidtypen: Dankzij de milde formule is Balsem Toco Cholin geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid.

Met Balsem Toco Cholin kunt u uw huid dagelijks verzorgen en verwennen met de nodige voeding en hydratatie. Het is een essentieel product voor iedereen die op zoek is naar een gezonde en stralende huid.

Wanneer Balsem Toco Cholin gebruiken?

Balsem Toco Cholin kan op verschillende momenten gebruikt worden om uw huid te verzorgen en te voeden. Hier zijn enkele situaties waarin u Balsem Toco Cholin kunt gebruiken:

  • Dagelijkse huidverzorging: Gebruik Balsem Toco Cholin als onderdeel van uw dagelijkse huidverzorgingsroutine om uw huid te voeden en te beschermen tegen uitdroging.
  • Na het reinigen van de huid: Breng Balsem Toco Cholin aan na het reinigen van uw huid om het vochtgehalte aan te vullen en de huid te verzachten.
  • Bij droge of ruwe plekken: Gebruik Balsem Toco Cholin op droge of ruwe plekken van de huid om deze te verzachten en te hydrateren.
  • Bij koude of gure weersomstandigheden: De beschermende laag van Balsem Toco Cholin helpt de huid te beschermen tegen de koude en gure weersomstandigheden.

Met Balsem Toco Cholin geeft u uw huid de verzorging en voeding die het verdient. Bestel nu Balsem Toco Cholin en geniet van een gezonde en stralende huid.

Samenstelling
Vaseline album, paraffine, menthol, kamfer, pepermuntolie, eucalyptus-, lavendel-, rozemarijn-, steranijs-, petitgrain- en kruidnagelolie.

Gebruik
Een weldadige balsem voor de verzorging van spieren en gewrichten. Verzachtend voor de luchtwegen. Borst en/of rug inwrijven en warm houden. Ook voor de sportverzorging.

Waarschuwing
Niet op tere huid, in ogen of op wondjes.
Niet voor kinderen onder 4 jaar.
Uitwendig!

Type
Balsem
Fabrikant
Toco Tholin
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Huid
Spier & gewricht
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
35 ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: