Arniflor zalf 75g

Arniflor zalf 75g

350.817345
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 13,06
Inclusief BTW
€ 10,79 excl. BTW

 

Arniflor Zalf kopen? Verlicht pijn en versnel het herstel met Arniflor

Op zoek naar een effectieve zalf om pijn te verlichten en het herstelproces te versnellen? Arniflor Zalf is de perfecte keuze. Met deze natuurlijke zalf op basis van arnica kunt u spier- en gewrichtspijn verlichten en het genezingsproces bevorderen. Bij Arniflor begrijpen we dat pijn en ongemak uw dagelijkse activiteiten kunnen belemmeren, en daarom hebben we deze zalf ontwikkeld om uw welzijn te bevorderen.

Waarom Arniflor Zalf gebruiken?

Arniflor Zalf biedt verschillende voordelen voor pijnverlichting en herstel. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor Arniflor Zalf:

  • Natuurlijke pijnverlichting: Arniflor Zalf bevat arnica, een natuurlijke plant die bekend staat om zijn pijnstillende eigenschappen. Het verlicht spier- en gewrichtspijn op een natuurlijke en effectieve manier.
  • Bevordert het herstel: De actieve ingrediënten in Arniflor Zalf helpen het herstelproces te versnellen, waardoor u sneller kunt herstellen van blessures, verstuikingen of overbelasting.
  • Gemakkelijk aan te brengen: De zalf heeft een rijke textuur en wordt gemakkelijk geabsorbeerd door de huid, waardoor het eenvoudig aan te brengen is op de pijnlijke gebieden zonder vettig aan te voelen.
  • Geschikt voor dagelijks gebruik: Arniflor Zalf kan veilig dagelijks worden gebruikt, waardoor u langdurige pijnverlichting en ondersteuning krijgt bij het herstel.

Met Arniflor Zalf kunt u weer genieten van uw dagelijkse activiteiten zonder pijn en ongemak. Het is een essentieel product voor iedereen die op zoek is naar natuurlijke pijnverlichting en versneld herstel.

Wanneer Arniflor Zalf gebruiken?

Arniflor Zalf kan in verschillende situaties worden gebruikt om pijn te verlichten en het herstel te bevorderen. Hier zijn enkele momenten waarop u Arniflor Zalf kunt gebruiken:

  • Sportblessures: Gebruik Arniflor Zalf na intensieve lichamelijke activiteit of bij sportblessures om pijn te verlichten en het herstel te versnellen.
  • Gewrichtspijn: Als u last heeft van gewrichtspijn, zoals bij artritis, kunt u Arniflor Zalf gebruiken om de pijn te verminderen en de mobiliteit te verbeteren.
  • Verstuikingen en overbelasting

Ingrediënten
Petrolatum, aqua, lanolin, paraffinum liquidum, alcohol, lanolin alcohol, Arnica montana extract, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, cetearyl alcohol, vegetable oil, CI 75810.

Gebruik
De zalf op de gewenste plek(ken) aanbrengen en licht inmasseren. De handeling indien gewenst tot 3 keer per dag herhalen. Arniflor zalf mag alleen op de intacte huid worden gebruikt. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Tip: Op zoek naar andere VSM producten? Wij bieden een ruim assortiment producten VSM producten.

Type
Zalf
Fabrikant
VSM
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Huid
Spier & gewricht
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
75 gram

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: